CCleaner is een van de beste toolkits voor het optimaliseren van het besturingssysteem en het verwijderen van allerlei soorten rommel. Dankzij dit programma begint de computer sneller en stabieler te werken, en zijn de prestaties van uw machineconfiguratie op het hoogste niveau.

CCleaner kan het systeem grondig scannen en oude, onnodige, ongebruikte en resterende bestanden vinden en verwijderen na het werk van browsers en applicaties, evenals systeemupdates. Het werkt met alle populaire browsers (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera, Safari), waar CCleaner tijdelijke bestanden opschoont, browse- en downloadgeschiedenis, cookies, automatisch ingevulde registratieformulieren, enz. Bovendien verwijdert dit hulpprogramma uitstekend afval dat overblijft na verschillende soorten multimediatoepassingen (AIMP, Adobe Flash Player, VLC, enz.), Microsoft-producten (Office, OneDrive, enz.), mailprogramma’s, chats en downloaders (The Bat, Skype, uTorrent), archiveringsprogramma’s (WinRAR, 7-zip) en vele anderen.

Het hulpprogramma voor registerbewaking wordt in een aparte sectie gemarkeerd: CCleaner controleert elke registervermelding op de naleving van toepassingen en services, en als er geen verbindingen zijn, biedt het aan om kapotte of lege vermeldingen te verwijderen. CCleaner zal dus ontbrekende DLL’s, ongeldige bestandsextensies, ActiveX-fouten in het register vinden, het Start-menu organiseren, OS-services doorlopen, toepassingspaden controleren en nog veel meer. Tegelijkertijd biedt het programma voor het verwijderen aan om een ​​reservekopie van het register te maken voor het geval er iets misgaat na het opschonen of als u het gewoon niet leuk vindt. Door het register en verschillende rommel op de pc op te schonen, kunt u over het algemeen extra ruimte op harde schijven krijgen, en het systeem zelf start sneller op en reageert sneller.

Naast het opruimen en verwijderen van afval, heeft CCleaner een aantal aanvullende tools die handig zijn bij het instellen en optimaliseren van uw computer:

  • slimme verwijdering van programma’s,
  • het beheren van de lijst met opstarttoepassingen bij het opstarten van het systeem,
  • schijfanalysator die het aantal en de grootte weergeeft van verschillende soorten bestanden op de schijf (afbeeldingen, audio, video, documenten, archieven, enz.),
  • zoeken naar dubbele bestanden,
  • hoogwaardig wissen van schijven (lokaal en verwijderbaar),
  • Systeemherstel.

Samenvattend moet ik zeggen dat CCleaner is ontworpen voor een breed scala aan gebruikers, is gemaakt in een intuïtieve stijlvolle grafische interface en een “tweede wind” zal geven aan uw computer zonder extra financiële investeringen in de hardwareconfiguratie.

CCleaner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *